mázlista zsaruk: porsche 911

nem titok, hogy rajongok az autókért, és hogy a porsche 911-es előkelő helyet foglal el az álom-garázsomban. főleg a 70-es évek végi szériák mozgatják meg a fantáziám. rábukkantam egy holland rajongó remek írására, ahol feleleveníti gyermekkori emlékeit, melyeket jelentősen átszőnek a családlátogatások során az autópályán látott járőr kocsik. nem csodálom, hogy mély barázdákat égetett a srác agyába az alábbi képeken látható jármű. biztos én is jobban felnéztem volna a zsarukra, ha nem szakadt ladákkal poroszkálnak, hanem ilyenekkel.
egyébként hollandiában 1973-ig nem volt sebességkorlátozás az autópályákon, úgyhogy volt lehetőség 200-zal tolni a vasaknak. a 60-as évektől egészen 1994-ig szolgáltak porsche-k a holland kötelékben, ezért számos legenda kering a volt rendőrök körében. például a hátsó ablakban lévő POLICE STOP feliratot le kellett cserélni a POLICE FOLLOW-ra mert néhány jóképességű autós szó szerint vette az üzenetet, és satuféket nyomott az autópálya közepén.

eléggé felizgatott ez a 911-es rendőrautó téma, úgyhogy rákerestem, hogy hol használtak még ilyen típust. az alábbi galériában néhány szép eredmény látható hollandiából, skandináviából, belgiumból és németországból:

Bandirepublic | Promote your Page too

2 gondolat “mázlista zsaruk: porsche 911” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.