THE MEN WHO STARE AT GOATS – kecskebűvölők filmajánló

régi (2009-es) film a kecskebűvölők. emlékszem, hogy azon a nyáron londonban voltam a barátaimmal és mindenhol ez a plakát volt kint. 4 nagyágyú egy filmben. alig vártam, hogy megnézhessem ezt az első sugallat alapján nem éppen main stream-nek kinéző művet.

a moziban nem kellett csalódnom. nyugodtan mondhatjuk, hogy hibátlan szereposztás. rendkívül jól szórakoztam. ez az a humor, amit igazán szeretek, és a legszebb az egészben, hogy nagyrészt igaz történeten alapszik a film, illetve, hogy olyan témát dolgoz fel viccesen, ami szinte már vallási szintű kérdés, mégpedig a természetfeletti képességekkel rendelkező embereket. akiket ugye majdnem mindenki kinevet egészen addig, míg maga meg nem tapasztal valami kis csodát.

a négy istencsászár színész pedig annyira gyönyörűen csinál hülyét magából, hogy közben még imádjuk is őket – kivéve a főgenyót alakítő kevin spacey-t (bár mi őt is imádtuk, fleg az alábbi felejthetetlen jelenetben). a kedvencem, amikor a jedikről beszél clooney mcgregornak, aki értetlenkedik, hogy mi a szar az a jedi. gyönyörű.

a minap újranéztük a filmet, és nem csupán felhőtlen másfél órát kaptam, hanem kis inspirációt is. mert a mondanivaló, hogy a jedik köztünk élnek és ők megváltozathatják a világot. újra éreztem magamban is az erőt.

kötelező olvasmány, tessék megnézni, mert kikérdezem!

kis ízelítő:

Bandirepublic | Promote your Page too

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s