miért fizetünk azért, hogy reklámokat nézzünk a tv-ben?!

az a helyzet, hogy már évek óta képtelen vagyok tévét nézni. nem kezdek el most itt arról panaszkodni, hogy milyen szar műsorok vannak, és hogy az a kevés jó is mindig este 11 után, amikor az irodai patkányok, mint én már inkább aludnának.

abba sem kezdek itt bele, hogy miért kell szörnyű magyar szövegekkel alámondani a filmeket.

a reklámokról van szó. azok irritálnak rendkívüli módon. képtelen vagyok elviselni az üvöltő idiótacsalád egyen porlevest meg a számtalan vizuálisan is bántó, számomra teljesen érdektelen hazugságot. ezért, ha csak nem veszek fel valami műsort, amit a reklámokon átpörgetvé később megnézek, akkor csak annyi történik, hogy találok egy érdekes dokumentum filmet a spektrumon mondjuk, amit az első reklámblokkig nézek (max. 5 perc, rohadjanak meg!), majd kapcsolok a következőre. ez elvezet odáig, hogy 15 perc múlva már azt sem tudom, mi a szart nézek. na ezért nem tv-zek. csak film, kedvenc sorozat vagy forma 1. az előbbi kettő pedig vagy fizetős vagy illegális forrásból.

namármost: miért kell nekem sokezer forintot fizetni a kábeltv szolgáltatónak havonta? azért, hogy a reklámblokkok közé gyártott töltelékműsorokat nézhessem? na ne már! 

az új üzleti modell javaslatom a következő: a kereskedelmi tv csatornák a reklámbevételük egy részét a szolgáltatóknak adják, én pedig ingyen talán hajlandó vagyok megnézni az akár nagyobb mennyiségű reklámot is. (mondjuk én biztosan nem, de így nagyobb közönséget érhetnének el a hírdetők)

szerinted?

Reklámok

Egy gondolat “miért fizetünk azért, hogy reklámokat nézzünk a tv-ben?!” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: vw golf 7 people are people reklám | bandirepublic

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s