iPhone gyerekeknek

ha van kisgyereked vagy láttál már olyat működés közben, akkor tudod, hogy hiába veszel meg bármilyen játékot, hiszen a baba legszívesebben csörgő papírdarabokkal, 220 voltos hálózati kábelekkel, tv és egyéb gombokat tartalmazó  távirányítókkal illetve a szülő okostelefonjával játszik.

ez a játék pedig nagyjából abból áll, hogy nyomkodjuk, húzkodjuk, rángatjuk, nyálazzuk, odacsapjuk. nos, amikor mindez egy drága készülékkel történik, akkor azért nem annyira őszinte a mosoly a kedves apuka arcán.

de aggodalomra semmi ok, megszületett a megoldás! az egyetlen probléma, hogy nem én találtam ki ezt a terméket. mindegy, azt hiszem karácsonyra olyat fog kapni a kislányom, aminek nemcsak ő, hanem én is örülni fogok. (nem, nem star wars lego – ahhoz még túl pici)

a képen egy 6+ hónaposoknak készült iPhone/iPod touch tok látható, aminek köszönhetően úgy fog a gyermek szórakozni, hogy közben nem tesz kért a vasban.

20121103-071753.jpg

bár simán el tudom képzelni, hogy abban a pillanatban, ahogy ebbe belekerül a telefonom már nem lesz annyira érdekes a kihívás a babának. akkor majd talán rástartol az anyukája készülékére és vehetünk még egy ilyen tokot!

ps: a tudatos fogyasztókat pedig megértem, ha kiakadnak egy ilyen termék puszta létezésétől is, de a kereslet nagy úr.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s